Reacties na afronding grote opdracht multimerk dealercluster

Reacties na afronding grote opdracht multimerk dealercluster (opdrachtduur 16 maanden)

Maarten, Ik wens je veel succes, we komen elkaar zeker tegen. Ik heb ook erg prettig met je gewerkt. Je bent een automan met een groot hart!

Beste Maarten, Helaas heb ik inderdaad vernomen dat je klus geklaard is en ons binnenkort gaat verlaten. Dat betreur ik zeer, mede door jouw vakmanschap en vooral het feit dat ik onze persoonlijke samenwerking perfect vond, de manier waarop je communiceerde met mij en collega’s heb ik als uitermate prettig ervaren, daar kunnen andere nog een voorbeeld aan nemen. Ik wens je heel veel succes toe en hoop elkaar in de toekomst weer tegen te komen. Nogmaals hartelijk dank voor een helaas korte maar fijne samenwerking!

Beste Maarten, dank voor je mail, zeer attent! Ook ik kijk terug op een zeer plezierige samenwerking waarin we met het hele team mooie stappen in de juiste richting gemaakt hebben. Ik wens jou ook veel succes bij jouw volgende job en zeker tot ziens!

Beste Maarten, Ook van mijn kant kijk ik terug op een plezierige en vruchtbare samenwerking. Ik wil je bedanken voor je betrokkenheid en vechtlust om dingen aan te pakken. Zowel zakelijk als privé gun ik je een mooie en succesvolle toekomst. Hopelijk tot ziens!

Beste Maarten, Bedankt voor jouw mail. Jij ook hartelijk dank voor de samenwerking en de opbouwende kritiek tijdens het Floreo traject! Veel plezier met alle nieuwe projecten en wellicht zien/spreken wij elkaar in de toekomst wel weer! Met vriendelijke groet,

Ha Verhaar Automotive, (alleen hierom zal ik je al missen hahaha) Tnx voor je mail! Jij uiteraard ook bedankt voor de fijne samenwerking! Wij gaan elkaar zeker weer tegen komen, dat komt goed, we houden zoiezo contact! Je weet dat ik het plezierig vind om met je samen te werken! Succes met je nieuwe jobs, hou me op de hoogte! Zie je wel verschijnen, je bent altijd welkom!! Groet,…(uitzendkracht!!)

Beste Maarten, dank voor je mail en mooi om elkaar ontmoet te hebben in deze setting en fantastisch om te horen hoe enthousiast je bent over onze club! Ook jij bent een gedreven persoon die graag de uitdaging zoekt, heerlijk. De autowereld is inderdaad klein, dus wij ontmoeten elkaar vast en zeker. Veel succes met hetgeen je gaat doen en uiteraard het beste voor jou privé! Met vriendelijke groet,

Hoi Maarten, Jij ook bedankt voor de samenwerking en de aanpak van een aantal verkoopprojecten. Veel succes, en tot een volgende keer.

Beste Maarten, Jammer dat onze samenwerking van korte duur was! Wanneer je bij een volgend project weer eens in de schade verzeild raakt, schroom niet om contact op te nemen! Ik wens ook jou heel veel succes toe! Groeten

Hallo Maarten, Jij ook bedankt voor je kritische blik en constructieve bijdrage. Succes! Met welgemeende groet,

Maarten Heel veel succes gewenst en veel opdrachten. Heb veel van je concept van werken opgestoken en geleerd.

Hoi Maarten, ook jij hartelijk dank voor jouw immer positieve bijdrage. Ik ben er van overtuigd dat we elkaar nog eens zullen ontmoeten. Succes! Met vriendelijke groet,

Prettig om nog even van je te horen jij ook bedankt voor goede samenwerking en adviezen, hoop je zeker nog eens tegen te komen of van je te horen. Vriendelijke groeten en succes

Hallo Maarten, Ook ik heb de samenwerking als prettig ervaren en wens je al het goede voor de toekomst!

Beste Maarten, De samenwerking was kort maar krachtig, maar is me goed bevallen zoals ik je al aangaf. Dus graag tot ziens ergens anders! Succes met al je andere dingen! Groet,

Beste Maarten, Ondanks dat we niet veel met elkaar hebben gewerkt, kan ik alleen terugdenken aan goede en prettige gesprekken zowel zakelijk als privé. En zoals je al zelf stelt, de automotive wereld in inderdaad klein. We zullen elkaar zeker nog eens treffen. Ook jou wens in alle goeds toe in de toekomst zowel zakelijk als prive!