Eef & Huub neemt Spoormaker Noord over

Eef en Huub Groep (Regio Rotterdam) neemt Opel dealeractiviteiten van de vestiging Spoormaker Noord over.

De Opel dealergroep Eef en Huub met een drietal vestigingen in de Regio Rotterdam (Rotterdam, Capelle a/d IJssel en Berkel & Rodenrijs), heeft per 1 oktober jl. de Opel dealeractiviteiten van de vestiging Spoormaker Noord overgenomen.

Na de overname heeft Eef en Huub in totaal 110 enthousiaste medewerkers en is men verantwoordelijk voor het aaneengesloten marktgebied Rotterdam “boven de Maas”, Capelle-, Nieuwerkerk- en Krimpen aan den IJssel, Berkel&Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek. Eef en Huub verwacht, mede door deze overname, ongeveer 2400 nieuwe Opels en 1200 gebruikte auto’s per jaar te verkopen.

…..”Door de overname van de Opel dealeractiviteiten van de vestiging Spoormaker Noord, sluiten onze reeds bestaande marktgebieden van de Eef en Huub Opel dealergroep nu naadloos op elkaar aan. De Opel dealeractiviteiten van Spoormaker Noord zullen worden geïntegreerd in ons volledig nieuwe en zeer ruime Opel dealerbedrijf te Capelle aan den IJssel, dat op steenworp afstand ligt. Nu de overname een feit is zullen wij verder concentreren op het markgebied ‘boven de Maas’. Spoormaker zal zich met haar vestigingen concentreren op haar marktgebieden ‘beneden Maas’. Deze transactie vergroot de kansen voor alle Opel dealervestigingen van zowel de Spoormaker Groep als de Eef en Huub Groep”….., aldus algemeen direkteur Jacques van Gorp van Eef en Huub, die overigens verdere acquisities niet uitsluit.

Eef en Huub voert naast haar Opel dealerschappen een universele leasemaatschappij (Special Lease), schadeherstel en autoverhuur (Opel Rent).

Maarten Verhaar begeleidde de overname voor Eef en Huub bv

persbericht d.d. 1 oktober 2004